✔ Frakt 59kr ✔ Snabb leverans ✔ 14 dgrs returrätt
Startsida / Om oss

Om oss

Hej! Vi heter Sandra och Mikaela och är nya ägare av kongahälla väskor sedan 1 februari 2024. Tyvärr har inte vår webbsida kommit igång och våra nyheter syns inte här. Sålänge hänvisar vi er till våra sociala medier: kongahallavaskor.se eller kom gärna in till oss i butiken. 

Hos oss kan du handla allt från handväskor, skolväskor, ryggsäckar jobbväskor och resväskor.

Butiken har funnits sedan 2001 Kungälv , Stenungsund och på Webben. Sedan 2020 är vi I Kungälv mitt emot Kongahälla center, i samma lokal som Butik Reko Barn och vi finns naturligtvis på webben: www.kongahallavaskor.se  Vi har märken som Ulrika design, Baoo Baoo, Bagoholic, Saddler och Biori.mm. Vi har resväskor från Samsonite, American Tourister och Epic. Välkommen in så hjälper vi dej hitta det du söker!

Det viktigaste för oss är att erbjuda dig som kund Service, KunskapKvalitet och Miljömedvetenhet.

Det är även viktigt att du som kund känner dig nöjd och får den service du vill ha och att du får den information om produkten som du behöver (funktion mm). Därför är det extra viktigt att du ringer oss om du undrar något (tel:0303-18881). 

Följ oss på Facebook och Instagram för de senaste uppdateringarna. Vill du ha lite mer samlade nyheter i ett inspirerande nyhetsbrev? Prenumerera då här.

 

Kongahälla väskor

kongahallavaskor@gmail.com

tel: 0303-18881

Organisationsnummer: 559450-2543